Wijnlijn

Wijnlijn

Ontdek de weergaloze wisselwerking tussen zinnenprikkelende gerechten en sublieme wijnen met De Wijnlijn! Een heerlijke verwennerij in de namiddag, waargemaakt door Brasserie de Conversatie en Wijnhuis Uden. In acht stijlvolle wijnglazen serveren we vijf culinaire meesterwerkjes en drie wijnsoorten die samen een waar smaakfestijn vormen.

Stappen van de Wijnlijn

  1. Als eerste presenteren wij u een rosbief van tonijn met wasabimayonaise en wasabinoot, en een groene asperge, omwikkeld met in panko gefrituurde bacon met truffelmayonaise. Deze twee hapjes worden omlijst met een glas witte wijn.
  2. Daarop volgt een salade van warme geitenkaas met sinaasappelmarmelade, pistache en bruinbrood, geflankeerd door een heerlijke ragout van angusrundvlees, gegaard in kloosterbitter, met een klein pasteibakje en een pipetje met Udense kloosterbitter. De smaken in deze twee gerechtjes komen perfect tot wasdom dankzij het volume van de rode wijn, die in het zesde glas wordt geserveerd.
  3. Aan het eind van de Wijnlijn maakt u kennis met een heerlijk puntje huisgemaakte cheesecake met slagroom en framboosjes. In combinatie met de de moscato een weldadige afsluiting van een smaakvolle reis!
€ 24,50 p.p.

Volg de Wijnlijn

Als u minimaal een dag van tevoren reserveert via ons telefoonnummer of reserveerformulier, dan zorgen wij voor een ware smaaksensatie.

Reserveren