High Tea

High Tea

De Conversatie heeft een ruim assortiment High Tea’s. Wij bieden maar liefst vier verschillende soorten aan! Bij elke High Tea wordt een unieke en verrassende verzameling van zoete en hartige traktaties geserveerd. Met zoveel keuze wordt kiezen vast moeilijk!

HIGH TEA STIJLVOL & SMAKELIJK

Stijlvol en smakelijk genieten? Dat kan met deze heerlijke high tea! U start met luxe sandwiches, belegd met vis, vlees en kaas. Daarna serveren we een fijne verwennerij voor de zoetekauw, bestaande uit onze huisgemaakte cheesecake met framboos, spekkoek en een brownie uit eigen oven met clotted cream. Gedurende de high tea kunt u onbeperkt genieten van TwisTea, koffie en cappuccino.

Uit te breiden met: Bovenste Plank (het zoete gedeelte van de high-tea komt dan te vervallen)

€ 16,65 p.p.

HIGH TEA DE LUXE

Iets te vieren? Of gewoon luxe genieten? Onze High Tea de Luxe biedt hetzelfde als onze High Tea Stijlvol & Smakelijk, maar dan met net dat beetje extra, voor de ware fijnproever. Deze high tea is aangevuld met een amuse van in pesto gemarineerde zalm met rivierkreeftensalade. Voorafgaand krijgt u een heerlijk glaasje bubbels of verse jus d’orange met framboos! Gedurende de high tea kunt u onbeperkt genieten van TwisTea, koffie en cappuccino.

Uit te breiden met: Bovenste Plank (het zoete gedeelte van de high-tea komt dan te vervallen)

€ 19,65 p.p.

BOVENSTE PLANK

Er gaat niets boven een heerlijke High Tea zou u denken. Maar gelukkig hebt u het mis! Bestel nu ‘de Bovenste Plank’ bij onze High Tea en de High Tea de Luxe en geniet van een stortvloed aan zoete zaligheden! Nadat u hebt genoten van de hartigheden die bij de door u gekozen High Tea horen, wordt het zoete gedeelte vervangen door het unieke aanbod van ‘de Bovenste Plank’.

Op een fraaie, ambachtelijk bewerkte plank serveren we u een huisgemaakt stukje cheesecake en zeven topcreaties van Patisserie De Rouw. Weet u wat genieten op het hoogste niveau is? Hierna wel!

Meerprijs: € 4,95

TWISTEA

Er is een groot verschil tussen thee drinken en thee beleven. Dat is de gedachte achter TwisTea. Het is een fantastisch concept om thee te ervaren als nooit tevoren. Kies één van acht soorten losse kwaliteitsthee uit de carrousel, doe met een draai aan het hendeltje een portie thee in het speciale zeefje en zet het perfecte glas thee met behulp van de TwisTea timer. High tech voor high tea!

TwisTea is een traktatie met hoofdletter thee. Een unieke ervaring die Brasserie de Conversatie u niet wil onthouden. En daarom hebt u bij elke high tea de mogelijkheid om TwisTea gratis te beleven!

High Tea Reserveren?

Wij serveren de high tea van maandag tot en met vrijdag en op zondagen
(m.u.v. centrum zondagen). Deze dient minimaal een dag van tevoren gereserveerd te worden.

Nu reserveren